ER GAAT EEN WERELD VOOR JE OPEN

Zin om je doelen te bereiken en de communicatie met jezelf en anderen te verbeteren? Om je eigen gedrag en overtuigingen die je in de weg staan - zoals angst en onzekerheid - te doorbreken? Wil je met relatietherapie je relatieproblemen aanpakken? Kortom, wil jij voor persoonlijke ontwikkeling en groei gaan, privé of op het werk? Dan ben je hier aan het goede adres! Met behulp van NLP-coaching focus je je op wat je wilt bereiken. Positief vooruitkijken dus. Wanneer je bereid bent om eerlijk naar jezelf te kijken en te werken aan wat tussen jou en je doel instaat, gaan er ineens allerlei deuren voor je open. Sterker nog... er gaat een wereld voor je open. Coaching geeft je namelijk inzicht in de onbewuste denkprocessen in je hoofd en gedragspatronen die in de loop der jaren zijn ontstaan. Coaching maakt je bewust van wat je communiceert met woorden én met lichaamstaal. Elk gedrag en elke overtuiging waar je vanaf wilt, is veranderbaar. Tenminste, wanneer je ervoor kiest om het aan te pakken. 

 
OMARM JOUW UNIEKE IK

COaching

VERRIJkt!

'Inspireren is mijn passie'

Mijn naam is Yvonne Nieuwenhuizen (1976) de persoon achter Appelblauw Coaching. Ik ben moeder van Isis en Siebe, beiden tiener inmiddels. Als kind had ik al een passie voor mensen en was het mijn doel verpleegkundige te worden. Het werd uiteindelijk de studie Journalistiek inTilburg. Daarna werkte ik jaren in de (culinaire) journalistiek en communicatie. Maar ik miste zingeving. Uiteindelijk ben ik daarom in 2011 gaan doen waar mijn hart naar uitgaat: werken met mensen en een positief verschil maken. Hiervoor volgde ik o.a. NLP coachopleidingen. Mijn uitgangspunt: alles begint bij jezelf, de rest is slechts een weerspiegeling. Met een bewuste en positieve mindset, krijg je een positief leven. Coaching maakt je bewust van waar je je aandacht op richt en wat je gelooft en geeft je grip op je gevoel en je leven. Wat er ook op je pad komt. Ik ondersteun dat proces door te spiegelen, steunen, uitdagen, bemoedigen, enthousiasmeren en confronteren vanuit volledig respect voor jouw authentieke ik en met humor. Werken aan je doel mag ook leuk zijn! 

Yvonne nieuwenhuizen

In 2016 heb ik de NLP post master opleiding afgerond, om me nog verder te ontwikkelen als coach en als mens. Het is mijn passie om mensen te inspireren en motiveren het beste uit zichzelf te halen en hun persoonlijke of zakelijke doelen te helpen behalen.Anderen over mij :  Energie/ Positief/ Oprecht/ Warm/ Weer positieve kanten zien (van situatie/ mezelf)/ Kanaliseren en het werkelijke probleem analyseren/ Doordringen niet alleen tot de kern maar ook tot de persoon/ De ander uit zijn vaste denkpatroon halen/ Luisteren zonder oordeel/ Relativeren/ Zelfreflectie/ Toestands evaluatie/ Ingewikkelde gedachten terugbrengen tot de kern/ Open persoonlijkheid/ Inleven en ander in beweging krijgen/ Relaxt.

Coachees over het coachresultaat: 

Weer in mezelf laten geloven/

 

Onderstaande tekst uit een gedicht van Toon Hermans geeft aan waar ik voor ga als coach en als persoon, iemand die een positief verschil maakt. Een Lichtwerker.

 

Er moeten mensen zijn
die zonnen aansteken,
voordat de wereld verregent.

Mensen die zomervliegers oplaten
als het ijzig wintert,
en die confetti strooien
tussen de sneeuwvlokken.

Die mensen moeten er zijn

 

Toon Hermans

TERUG

 
eEN KRACHTIGE METHODE

nlp... wAT IS DAT EIGENLIJK?

De sleutel tot succes heb je al

Tijdens de coachgesprekken wordt gebruik gemaakt van de methode neurolinguïstisch programmeren, kortweg NLP. Dit is een krachtige methode die in de jaren zeventig is ontwikkeld door de vaardigheden van succesvolle psychologen, therapeuten, psychiaters, antropologen, natuurkundigen en andere wetenschappers in kaart te brengen. Met NLP-coaching kun je onder meer belemmerende overtuigingen vervangen door positieve. Dat biedt een wereld aan mogelijkheden om nieuw gedrag te vertonen en je doelen te behalen. Of het nu gaat om meer zelfvertrouwen krijgen, je goed voelen op je werk, weten wat je wilt qua carrière en relatie of omgaan met veranderingen en verlies. Je hebt de sleutel tot succes al in je bezit; coachgesprekken helpen deze te vinden. NLP wordt niet alleen toegepast in coachings, NLP is vaak ook onderdeel van management- en bedijfstrainingen.​

Voor wie is coaching geschikt?

Coaching met NLP is geschikt voor iedereen. Heb jij last van de overtuiging dat je niet goed genoeg bent? Durf je niet te spreken voor groepen of tijdens een vergadering? Heb je faalangst of voel je je onzeker in je rol als ouder, kind, werknemer of partner? Kun je die traumatische gebeurtenis uit het verleden maar niet verwerken of heb je problemen om zelfverzekerd met anderen te communiceren? Voor deze en tal van andere problemen biedt NLP-coaching  een effectieve oplossing. Met NLP-coaching ga je voor persoonlijke ontwikkeling en groei. 

Wanneer niet?

​NLP-coaching is geen oplossing bij psychiatrische en medische klachten. Raadpleeg in dat geval altijd een arts! Wel kunnen coachgesprekken aanvullende ondersteuning bieden.​

TERUG

 
wORKSHOP OF INDIVIDUELE COACHING

gA AAN DE SLAG met jezelf!

HOE GAAT HET IN Z'N WERK?

Voorafgaand aan de coachgesprekken vindt altijd eerst een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek plaats. Daarin bespreken we waar je aan wilt werken en kun je ervaren of het goed voelt om samen aan de slag te gaan. 

 

Vergoedingen

De kosten voor coaching kunnen in sommige gevallen vergoed worden. Om jou op weg te helpen, hierbij enkele mogelijkheden:

 

  • Je kunt als werknemer in veel gevallen via je werkgever in aanmerking komen voor een coachtraject. Sla je cao er eens op na.

  • Veel bedrijven en organisaties zien de meerwaarde van coaching voor de persoonlijke ontwikkeling. Het kan dus zijn dat je werkgever een opleidingsbudget of een persoonlijk ontwikkelbudget (POB) beschikbaar heeft die je mag aanwenden voor een coachtraject.

  • Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering, dan is de kans groot dat een coachingstraject wordt vergoed. Neem voor meer informatie contact op met jouw verzekeringsmaatschappij.

  • Coaching en coachtrajecten zijn voor zzp’ers, ondernemers en bedrijven volledig aftrekbaar en kunnen bij de Belastingdienst worden gedeclareerd als bedrijfskosten.

Appelblauwcoaching is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor NLP.

 

1 uur | 75 euro

1-op-1 Coaching |

Personal coaching ondersteunt zowel bij het vinden van antwoorden op jouw levensvragen als bij klachten. Bijvoorbeeld bij last van somberheid, angsten of onzekerheid, een gebrek aan motivatie of even niet weten hoe het verder moet met je leven of carrière. Pak het aan met 1-op-1 coaching.

Skype coaching | 

1 uur | 75 euro

Wil je geen risico nemen vanwege het Corona-virus, heb je een volle agenda, of voel je je gewoon prettiger in je vertrouwde omgeving?  Voor zowel reguliere coaching als voor een aanvullend uurtje sparren over zaken die spelen, biedt Skype coaching uitkomst. Geen reistijd, geen reiskosten, en van elke gewenste plek in de wereld kun je het coachgesprek voeren.

Relatietherapie |

1 uur | 90 euro

Loopt jullie relatie niet lekker of denken jullie aan uit elkaar gaan, maar willen jullie toch kijken of jullie huwelijk of relatie is te redden? Onderzoek met de coach waar het mis gaat en of en hoe jullie weer verder kunnen met frisse energie. 

TERUG

 

Bereik je doelen

Tijdens de vrijblijvende en kosteloze intake (30 a 45 minuten) kun je ervaren of het klikt en brengen we jouw coachvraag/coachvragen in beeld en de doelen die je wilt bereiken. Deze formuleren we zo scherp mogelijk zodat je weet wanneer je ze hebt bereikt. Het aantal gesprekken is afhankelijk van de vraag en komt gemiddeld neer op zes. Sommige vraagstukken zijn met drie gesprekken afgerond, terwijl de coachwens ook kan bestaan aan begeleidende gesprekken gedurende een langere periode vanwege bijvoorbeeld een scheiding of door meerdere thema's om mee aan de slag te gaan. Gesprekken vinden op locatie plaats in de coachpraktijk in Kapelle, wandelend in de natuur of in overleg elders.

TERUG

NEEM CONTACT OP

APPELBLAUW

COACHING

HELPT BIJ...

1-op-1 coaching
 
 snel te plannen & relaxt

Hoe werkt

skype coaching?

 

Hoe lekker is het om wanneer het jou uitkomt en op de plek die jij fijn vindt een Skype coaching te hebben. 

Hoe werkt Skype Coaching?

 

Zodra je aanvraag voor Skype coaching binnen is, plannen we op korte termijn een intake via Skype van circa 15 minuten. Dit is vrijblijvend en gratis. Ik bel jou daarvoor op je Skypenaam. We bespreken je coachvraag, je kunt je vragen stellen en ervaren of deze werkwijze en mijn coachstijl passen bij jouw wensen. Als je besluit  dat je de volgende stap wilt zetten, kunnen we meteen door met een coaching of we plannen we de Skype coaching in. Dit kan overdag of ’s avonds plaatsvinden.

 

Wat heb je nodig voor online coaching via Skype?

 

  • Een computer (desktop of laptop) met webcam

  • Een internetverbinding

  • Een Skype account.

Heb je nog geen Skype gebruikersnaam? Via www.skype.nl kan je deze gratis aanmaken.

 

De prijs is € 75,- per uur inclusief BTW.

Bel  of mail voor meer informatie of vul het contactfomulier in.

TERUG

NEEM CONTACT OP

 
relatietherapie

BOUW AAN JULLIE RELATIE

Oorzaken van relatieproblemen lopen uiteen, maar het komt er vaak op neer dat partners onvoldoende met elkaar communiceren over belangrijke zaken en op de automatische piloot langs elkaar heen leven. Het enthousiasme en de positieve energie van de beginperiode van de relatie zijn zo ver naar de achtergrond gezakt dat ze onzichtbaar worden. Door factoren als volle agenda's, stress en vermoeidheid is het vervolgens lastiger om de problemen vroegtijdig te herkennen en aan te pakken. Met als mogelijk gevolg dat kleine ontevredenheden uitgroeien tot grote irritaties. Wanneer samen praten niet lukt of onvoldoende resultaat geeft, biedt Appelblauw Coaching uitkomst. Samen onderzoeken we welke factoren aan de relatieproblemen ten grondslag liggen. Maar ook welke zaken jullie juist in elkaar waarderen. Hoe de relatietherapie verloopt is maatwerk. Er kunnen meerdere individuele sessies nodig zijn naast gezamenlijke sessies. Sleutel tot succes is of je allebei bereid bent om dingen anders te doen. Want als je samen bouwt aan de relatie komt er weer beweging en flow.

TERUG

NEEM CONTACT OP