WIJ geloven in werkplezier

Werkgeluk hangt samen met plezier hebben in je werk en een prettige werksfeer. Medewerkers en management creëren dit samen. Een positieve, open sfeer geeft positief resultaat. Soms verloopt het even minder soepel door persoonlijke uitdagingen op het gebied van communicatieve en sociale vaardigheden. Dit heeft effect op het samenwerken en werkplezier en daarmee ook de motivatie. Coaching biedt uitkomst.

Appelblauw Coaching heeft veel ervaring met het coachen van (hoogopgeleide) technici uit binnen- en buitenland op communicatieve en sociale vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Gesprekken vinden plaats in het Nederlands of in het Engels. Op de werklocatie, op onze coachlocaties in Haarlem en Kapelle of buiten in de natuur.

Uitgangspunt is effectiever communiceren met mede technici en niet-technici. Door inzicht te krijgen in het eigen gedrag en er positief invloed op leren uitoefenen. Onderwerpen die aan bod komen zijn (belemmerende) patronen en overtuigingen bewust worden, feedback geven en ontvangen, afstemmen op de ander, ambities en drijfveren onderzoeken, meer effect hebben met persoonlijke communicatie, kernwaarden en missie, je ruimte innemen en zelfvertrouwen. NLP-coaching verdient zichzelf terug door een verbeterde communicatie, hogere productiviteit en minder ziekteverzuim.

Gesprekken met een betrokken en ervaren coach helpen de coachee  het beste uit zichzelf te halen. Dat is goed voor de werknemer en voor zijn omgeving zakelijk en privé.  Werkplezier en motivatie nemen toe.

 
lopendebandwerk? Echt niet

Wij Gaan Voor MAATWERK!

Zakelijke coaching

Appelblauw Coaching biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van zakelijke coaching met als overeenkomst de persoonlijke aanpak. Gesprekken kunnen zowel op locatie plaatsvinden als op onze coachlocaties in Haarlem en Kapelle of wandelend in de natuur. Daarnaast bieden we in samenwerking met Regeltalent effectieve trainingen aan.

 

Online of E-coaching

 | 120,- euro per uur ex. btw  

Vanwege het Coronavirus is alle coaching nu digitaal. Daarvoor was het handig bij grote afstand, een volle agenda, of behoefte aan een vertrouwde omgeving.  Voor zowel reguliere coaching als voor een aanvullend uurtje sparren over zaken die spelen, biedt e-coaching uitkomst. Ideaal bij toenemende stress en werkdruk nu door bijvoorbeeld thuiswerken en een verstoorde balans, ter voorbereiding op een lastig gesprek, vergadering en bij uitdagende samenwerkingen of conflicten.

 

Geen reistijd, geen reiskosten, en van elke gewenste plek in de wereld kun je een coachgesprek voeren. De bevinden zijn verrassend positief. 

1 uur | 120 euro ex. btw

1-op-1 coaching | 

Coaching gericht op de zogeheten ‘soft skills’: persoonlijke vaardigheden zoals de communicatie met jezelf en anderen, samenwerken, omgaan met conflicten, sociale vaardigheden) assertiviteit, relationele vaardigheden, en persoonlijke ontwikkeling op het gebied van emotionele ontwikkeling en kernkwaliteiten. We hebben uitgebreide ervaring met het coachen in het Engels coachen van expats uit alle windstreken.

 

Ook geschikt voor ondernemers die zich willen verdiepen in de drijfveren, kernwaarden, missie, identiteit en koers van hun onderneming.

Bij een meer intensieve coachbehoefte raden we een coachtraject aan en bij een overvolle agenda biedt de ’24 uur met’ uitkomst.

3 maanden | tarief op aanvraag

Coach-traject | 

'Wat je aandacht geeft groeit.' Dat geldt ook op de werkvloer. Aandacht geven aan de ontwikkeling van medewerkers en het tot bloei laten komen van hun volledige potentieel verdient zich vanzelf terug. Een coachtraject is ook een waardevolle manier voor werknemers om hun Persoonlijk Ontwikkelingsbudget te besteden. Voor een betere work-life balans om de duurzame inzetbaarheid te versterken, voor het verdiepen in de persoonlijke drijfveren en doelen en te ondernemen acties. Elk coachtraject wordt op maat afgestemd op het coachdoel en de wensen van de coachee. Tussen de gesprekken door zijn er opdrachten om aan te werken en is er indien gewenst extra begeleiding via telefoon, e-mail of whats-app.

TERUG

 
eEN KRACHTIGE METHODE

nlp... wAT IS DAT EIGENLIJK?

De sleutel tot succes heb je al

Tijdens de coachgesprekken wordt gebruik gemaakt van neurolinguïstisch programmeren, kortweg NLP. Dit is een krachtige methode die snel effect geeft in het positief beinvloeden van wat je denkt, doet en ervaart. NLP is in de jaren zeventig ontwikkeld door de vaardigheden van succesvolle psychologen, therapeuten, psychiaters, antropologen, natuurkundigen en andere wetenschappers in kaart te brengen. Met NLP-coaching kun je onder meer belemmerende overtuigingen vervangen door positieve. Dat biedt een wereld aan mogelijkheden om nieuw gedrag te vertonen en je doelen te behalen. Of het nu gaat om meer zelfvertrouwen krijgen, je goed voelen op je werk, weten wat je wilt qua carrière en relatie of omgaan met veranderingen en verlies. Je hebt de sleutel tot succes al in je bezit; coachgesprekken helpen deze te vinden. NLP is ook vaak onderdeel van management- en bedrijfstrainingen.​

Voor wie is coaching geschikt?

Coaching met NLP is geschikt voor iedereen die bereid is de verantwoordelijkheid op zich te nemen voor zijn resultaten en open staat om nieuw gedrag te proberen. Of het nu gaat om onzekerheid en het opruimen van de overtuiging dat je niet goed genoeg bent of angst om voor groepen te spreken. Maar ook voor het vinden van balans tussen werk en privé, het helder krijgen van je doelen en omgaan met verlies (van gezondheid of een dierbare) of bij een midlifecrisis heeft Appelblauw Coaching passende maatwerktrajecten.  Met NLP-coaching start je een mooie reis van persoonlijke ontwikkeling en groei. ​

TERUG

 
eN DIT ZIJN WIJ...

TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK

'Inspireren is mijn passie'

Yvonne nieuwenhuizen

Mijn naam is Yvonne Nieuwenhuizen (1976) de persoon achter Appelblauw Coaching. Mijn uitgangspunt: je hebt als mens alles al in je om belemmerende patronen te doorbreken en negatieve overtuigingen om te zetten in positieve. Ik ondersteun dat proces door te spiegelen, steunen, uitdagen, bemoedigen, enthousiasmeren en confronteren vanuit volledig respect voor de ander en met humor. Werken aan je doel mag ook leuk zijn! Na mijn studie journalistiek werkte ik jaren in de journalistiek en communicatie. Uiteindelijk ben ik gaan doen waar mijn hart naar uit gaat: werken met mensen. Hiervoor volgde ik de master practitioner en post master NLP coachopleidingen. 

In 2019 volgde ik een training Coachen op Hart en Ziel van Patty Harpenau via de Pontes Academy. Weer een waardevolle toolkit om coachvragen te begeleiden. Het is mijn passie om mensen te inspireren en motiveren het beste uit zichzelf te halen en hun persoonlijke of zakelijke doelen te helpen behalen. 

Caroline Vesters

'Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen'

Mijn naam is Caroline Vesters. Je kunt mij omschrijven als ‘altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, mensen motiveren, aandragen van oplossingen en altijd strijden voor een goed eindresultaat’. Zeer klantgericht en een echte doorzetter. Gemotiveerd en een service met een glimlach!

Ik kan een organisatie of bedrijf (tijdelijk) helpen met advies, lopende

bedrijfsactiviteiten en ervoor zorgen dat alles professioneler verloopt. Ik heb 18 jaar ervaring in de financiële dienstverlening, met service- en klantgericht werken, webshop beheer (Magento 2.0), marketing &communicatie, in het geven van trainingen en een succesvol bedrijf gerund op het gebied van ouderenzorg (WMO, PGB en sociaal domein). Daarnaast geef ik samen met Appelblauw coaching trainingen & workshops.

TERUG

TERUG

APPELBLAUW

COACHING

HELPT BIJ...

 

SAMEN SPARREN

Zakelijke coachingtrajecten starten met een intake om te ervaren of het klikt. Ook verkennen we samen de coachvraag. Deze kan variëren van het leren omgaan met minder prettige werksituaties en moeite met veranderingen bijvoorbeeld als gevolg van reorganisaties tot assertiever willen zijn, het opbouwen van meer zelfvertrouwen, reële doelen leren stellen om stress en burn out te voorkomen, het bewust worden en ontwikkelen van de communicatie met zichzelf en anderen en het krijgen van meer werkplezier en voldoening en daarmee frisse motivatie. Na afloop van de intake bevestigt Appelblauw Coaching de coachdoelen en het aantal sessies per mail. Gesprekken kunnen plaatsvinden op locatie of in de coachpraktijk in Kapelle.

TERUG

NEEM CONTACT OP

1-OP-1 COACHING
 
Flexibel en snel gepland

HOE WERKT SKYPE COACHING

Hoe efficient is het om wanneer het jou uitkomt en op de plek die jij handig vindt een Skype coaching te hebben. 

Hoe werkt Skype Coaching?

Zodra je aanvraag voor Skype coaching binnen is, plannen we op korte termijn een intake via Skype van circa 15 minuten. Dit is vrijblijvend en gratis. Ik bel jou daarvoor op je Skypenaam. We bespreken je coachvraag, je kunt je vragen stellen en ervaren of deze werkwijze en mijn coachstijl past bij jou en je coachvraag. Als je besluit  dat je de volgende stap wilt zetten, kunnen we meteen door met een coaching of we plannen de eerste Skype coaching in voor een later moment. Dit kan overdag of ’s avonds plaatsvinden.

Wat heb je nodig voor online coaching via Skype?

·         Een computer, (desktop of laptop) met webcam

·         Een internetverbinding

·         Een Skype account.

Heb je nog geen Skype gebruikersnaam? Via www.skype.nl kan je deze gratis aanmaken.

 

Tarief

De prijs is € 75,- per uur exclusief BTW.

 

Bel  of mail voor meer informatie of vul het contactformulier in.

TERUG

NEEM CONTACT OP

 
cOACH-TRAJECT

BOUWEN
AAN doelen

Appelblauw Coaching biedt in samenwerking met Regeltalent verfrissende trainingen en workshops gericht op persoonlijke groei. Uitgangspunten zijn: dromen, durven, doen. Wij helpen deelnemers hun doelen concreet te maken en te behalen met een Persoonlijk Actieplan en brengen ze letterlijk en figuurlijk in beweging. Na de trainingsdag blijven we motiveren en inspireren zodat doelen ook daadwerkelijk behaald worden. Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.

TERUG

NEEM CONTACT OP